Ανά διαστήματα η σελίδα θα ανανεώνεται με διάφορα θέματα που έχουν σχέση με το χωριό μας. 2012 - 2023

18/10/12

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης 01-04-2013

Την 01-04-2013 έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα με βασικό θέμα την Ανιστορήση της Ιερά Μονή Άγιου Ιωάννη Βαζελώνος.Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει αναγνωρίζοντας την μεγάλη ιστορική πρόσφορα της Μονής σε θρησκευτικές, πνευματικές και εθνικές υπηρεσίες στον Ελληνισμό του Πόντου.

Στην συζήτηση ήταν πάρων ο Γραμματέας Παναγιωτίδης Ιωάννης και ο Πρόεδρος του σωματείου Καζαντζίδης Χαράλαμπος αναφέροντας ότι ο δήμος Κοζάνης μέχρι και σήμερα δεν έχει βοηθήσει, τονίζοντας το πόσο σημαντικό έργο έχει γίνει από εθελοντές και δωρεές από απλό κόσμο! 

Η συζήτηση έκλεισε με τα προβλήματα της κοινότητας όπως: Να οριστεί τακτικός Αγροτικός Γιατρός για να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι και να σταματήσει η ταλαιπωρία των ηλικιωμένων! Να τοποθετηθούν στους δρόμους πινακίδες οδικής σήμανσης! Να γίνει αντικατάσταση καμένων λαμπών! Να κλείσουν οι λακκούβες στους δρόμους! Να διορθωθεί η σκεπή στο δημοτικό σχολειό στα σημεία που στάζουν! Και αλλά μικρά θέματα. 

Για το Τ.Σ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 01.04.2013 
 Ο Πρόεδρος
Πεχλιβανίδης Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου