Ανά διαστήματα η σελίδα θα ανανεώνεται με διάφορα θέματα που έχουν σχέση με το χωριό μας. 2012 - 2023

27/4/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ 26-04-2013

Σας ενημερώνουμε ότι στις 25 – 04 – 2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, μετά από αίτημα μας συζητήθηκε προ ημερησίας διάταξης το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το πόσιμο νερό στα χωριά Άγιο Δημήτριο – Ρυάκιο.
Έγινε ενημέρωση από την ΔΕΥΑΚ στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την στιγμή που εντοπίστηκε το πρόβλημα.
Στα ερωτήματα που τέθηκαν από το προεδρείο της Τοπικής Κοινότητας και τους Φορείς δεν δόθηκαν σαφείς απαντήσεις ως προς τα αίτια της δημιουργίας του προβλήματος και από πότε ξεκίνησε, για το αν  γίνονταν μετρήσεις τα προηγούμενα χρόνια και άλλα διάφορα ερωτήματα τα οποία απαιτούν χρόνο για να απαντηθούν.

Ζητήσαμε να γίνει ενημέρωση (πιθανόν εντός της επόμενης εβδομάδας) στους κατοίκους των δυο χωριών από εξειδικευμένο κλιμάκιο επιστημόνων έτσι ώστε να καλυφθούν τυχόν ερωτήματα και ανησυχίες των κατοίκων.

Το πρόβλημα με το πόσιμο νερό και για χρήση μαγειρέματος προς το παρόν συνεχίζει να απαγορεύεται μέχρι να βρεθεί οριστική λύση και σύμφωνα με την ΔΕΥΑΚ το νερό είναι κατάλληλο για καθαριότητα, πότισμα κήπων και κτηνοτροφική χρήση.

Η διανομή εμφιαλωμένου νερού θα πραγματοποιείται κάθε τρεις (3) ημέρες, και με την υδροφόρα σε καθημερινή βάση. (Αυριο Σάββατο στις 16:00 το απόγευμα στο κτήριο του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου θα γινει διανομη εμφιαλωμένου νερού)

Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρχουν ανακοινώσεις και συνεχείς ενημερώσεις !
 Για το Τ.Σ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
 Ο Πρόεδρος
Πεχλιβανίδης Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου