Ανά διαστήματα η σελίδα θα ανανεώνεται με διάφορα θέματα που έχουν σχέση με το χωριό μας. 2012 - 2023

11/5/13

Σύνδεση του δικτύου με τον αγωγό της ''Ερμακιάς'' η διάρκεια του έργου θα είναι από 3 έως 6 μήνες!! (βιντεο)

Σας ενημερώνουμε ότι στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ μεταξύ των Τ.Σ. και φορέων των 2 κοινοτήτων (ΤΟΣΥΝ ΕΛΛ.-ΣΥΛ.ΑΝΕΡΓΩΝ-ΣΩΜ. ΒΑΖΕΛΩΝΑ) και στελεχών της ΔΕΥΑΚ μας έγινε ενημέρωση για την απόφαση της ΔΕΥΑΚ ως προς την λύση του προβλήματος του ποσίμου νερού που είναι οι εξής...:θα γίνει σύνδεση του δικτύου μας με τον αγωγό της 'Ερμακιάς' και η διάρκεια του έργου θα είναι από 3 έως 6 μήνες με κατεπείγον ενέργειες.
Εμείς από την πλευρά μας εκφράσαμε την αντίρρηση μας ως προς την μεγάλη διάρκεια του έργου, και ζητήσαμε να επισπεύθουν οι διαδικασίες, παράλληλα προτείναμε να βρεθούν λύσεις για τον εμπλουτισμό του νερού της δεξαμενής ώστε να γίνει κατάλληλο για μπάνιο μέχρι να δοθεί η οριστική λύση, και ταυτόχρονα να συνεχιστεί η διανομή με εμφιαλωμένα και η παροχή νερού με το βυτίο.
Επίσης αποφασίστηκε ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΙΟΥ 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου θα γίνει ενημέρωση από τους καθηγητές κ. Μήτρακα Μ. (καθηγητής αναλυτικής χημείας πολυτεχνικής σχολής Θεσσαλονίκης) και Ζουμπούλη Α. (καθηγητής χημείας Α.Π.Θ.) από τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα Λ. και από στελέχη της ΔΕΥΑΚ, και θα δοθούν απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα των κατοίκων.
 Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώνουμε.
Βίντεο από την συνάντηση με τα στελέχη της ΔΕΥΑΚ. Διάρκεια 19:30
 
Για το Τ.Σ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο Πρόεδρος
Πεχλιβανίδης Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου